ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТ „ГЉИВИЧНА ОБОЉЕЊА КОЖЕ: УЗРОЧНИЦИ И ДИЈАГНОЗА“

ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТ „ГЉИВИЧНА ОБОЉЕЊА КОЖЕ: УЗРОЧНИЦИ И ДИЈАГНОЗА“

Током VI семестра изборни предмет „Гљивична обољења коже: узрочници и дијагноза“ ће бити организован кроз две онлајн учионице у реалном времену путем платформе Microsoft Teams. Линкови путем којих студенти могу да приступе предвиђеним онлајн учионицама биће постављени на Ретикулуму у оквиру секције “Онлајн учионица 1″ и ” Онлајн учионица 2″.

Онлајн учионица 1 ће бити организована у петак 06. маја 2022. године са почетком у 13.00 часова. У овом термину су предвиђена два предавања које се односе на узрочнике дерматомикоза и лабораторијску дијагностику ових инфекција приказану кроз видео снимке.

Онлајн учионица 2 ће бити организована у петак 13. маја 2022. године са почетком у 13.00 часова. У овом термину ће студенти усмено презентовати своје семинарске радове у виду PowerPoint презентација (10-12 слајдова). Материјали за израду семинарских радова су научни радови који су додељени сваком студенту појединачно и постављени на Ретикулуму у оквиру фолдера “Списак тема за семинарске радове”. Током израде своје презентације (на српском језику) студенти могу да користе табеле и слике из рада који су добили, као и друге прилоге из различитих извора.

Остале вести из категорије